Джуди Халваджиян и Димитър Рачков разкриха какво ново предстои в новия сезон

...
Джуди Халваджиян и Димитър Рачков разкриха какво ново предстои в новия сезон
Коментари Харесай

Големи новини от Рачков и Халваджиян, какво следва

Джуди Халваджиян и Димитър Рачков разкриха какво ново следва в новия сезон на „ С Рачков всичко е допустимо “, който започва днес и кои посетители ще забележим в първия епизод.

„ Тази вечер стартираме втори сезон. Първият сезон мина добре и с цел да има провокация за зрителя сме добавили доста нови игри. Включили сме най-малко 20-30 нови игри, които и аз към момента изучавам “, споделя водещият в ефира на Нова.
-->
„ Стартът на шоуто е довечера от 20.00 ч. и сме подготвили много разнороден сезон “, се включва Джуди Халваджиян.

В първия епизод довечера ще вземат участие артисти от Народния спектакъл. Зрителите на NOVA ще видят Владо Пенев, Радина Боршош Жаклин Даскалова, Христо Петков, Дарин и Деян Ангелови, Юлиан Вергов и Алекс Раева, която е единствената не актриса, които ще се подложат на провокациите в предаването.

„ Шоуто е напълно основано на импровизацията. Затова и не знаем какво ще се случи довечера. Митко няма сюжети “, разяснява продуцентът.

„ Надявам се, че ще се получи химия сред водещият и участниците – артисти. Много положителни актьори ще забележим довечера. Но има и доста други, които сме подготвили за идващите епизоди. Имаме и една изненада, която следва скоро през септември. В шоуто ни ще забележим велики спортисти. Ще разкрия единствено едно име и това е легендата Христо Стоичков. Има и още, само че дано останат в загадка. Когато за първи път гледах формата в Италия, доста ми хареса. До момента от него има 8 сезона. Българинът е леко мнителен и се тормози да не се изложи. Но нищо сходно не се случи през първия сезон. Участниците се отпуснаха и бяха без задръжки и комплекси. Това ме зареди и ми дава съображение да имам вяра, че втори сезон ще бъде още по-добър и ще надскочим предния. Пазарът ни е дребен и е мъчно да намерим качествени и известни хора “, разкрива Димитър Рачков.

„ В първи сезон хората не знаеха в какво ще вземат участие, до момента в който в този момент към този момент знаят. Много от тях към този момент желаят да играят и да бъдат предизвикани “, добавя Джуди Халваджиян.

„ Тъй като не знаят каква игра ще им се падне и това не е нагласено, знанието е малко нож с две остриета. Някои са въодушевени, до момента в който други споделят, че това не го могат. “

„ Със сценаристът Иван Ангелов работим от 2 години и това за мен е най-хубавият сценарист в България. Той ме е усетил и ми познава стила. Голяма част от моя триумф се дължи на него. Рафи Бохосян е извънредно надарено момче. Няма да приказваме за гения му, само че това е единственият човек спечелил два пъти „ Като две капки вода “. При него Господ е изливал с кофи гений. Екипът ни е доста добър “, признава водещият Рачков.

„ В новият сезон ще има тематични шоута. Имам поради, че компанията, която ще е на посетители се познава преди този момент. Смятаме, че това ще помогне и ще способства за настроението в шоуто. Ще се опитаме да надникнем зад това, какво е да си артист. Това са хора, които могат да ни вълнуват, разсмиват и разплакват. Те са значими хора и желаеме това да се усети през шоуто. Да се вълнуваш е най-важното нещо в живота. От остарелия сезон сме запазили това, че не желаеме да има съществени неща. Неделята е денят, в който човек да се отпусне след всички неприятни вести, които го заливат през седмицата. Искаме да създадем шоу, което да забавлява и разтоварва “, споделя Иван Ангелов.

„ Рачков е сложен за постановка. Той е човек с доста опит. Това предаване се утвърждава като нещо друго, в което хората могат да си починат от всички надпревари и победи. Това е денят, в който събираме известни персони. В предния сезон видяхме известни персони, които се подложиха на тежки тествания. Имахме летящи хора в студиото “, се включва и режисьорът Рафи Бохосян.

„ Топлите и другарски взаимоотношения, и доверието в нас кара всички да гостуват при нас “, добавя Митко Рачков.

„ Тази вечер следва изненада и това е индивидът с който сме решили да открием шоуто. Това е звезда, която не всяко шоу може да предложения и самият Рачков убеди продуцентите за включването му “, разкрива Иван Ангелов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР